Studentkinji šuger dedi dao karticu i rekao: „Troši koliko želiš“: Zauzvrat treba da mu pošalje OVAKVE SLIKE – bizarno, ali baš

Studentkinji šuger dedi dao karticu i rekao: „Troši koliko želiš“: Zauzvrat treba da mu pošalje OVAKVE SLIKE – bizarno, ali baš

Ejmi Vilijamas je studentkinja iz Glazgova koja je na Tviteru podelila bizarno iskustvo.

Ona je na svom profilu otkrila da je upravo preko Tvitera pronašla sponzora. Njih dvoje su sklopili „dogovor“- Ričard kako se na ovoj društvenoj mreži predstavlja njen sponzor dao joj je kreditnu karticu i rekao joj da slobodno troši njegov novac, a ona zauzvrat mora da mu pošalje slike svojih stopala!

„Mislila sam da se šali jer na Tviteru ima dosta lažnih profila poput njegovog, pa sam rekla da prvo želim novac. On mi je tada poslao jednu od svojih kreditnih kartica i rekao da sebi kupim nešto, pa sam to i učinila“, rekla je Ejmi koja je na Tviteru objavila sliku odeće koju je kupila „zahvaljujući poslovnom dogovoru“.

A dosad je na kupovinu garderobe za sebe i svpje prijatelje potrošila više od 126 hiljada dinara.

Priča je postala viralna i nakon što je jedna Ejmijina prijateljica objavila na Tviteru fotografiju iz kupovine uz „zanimljiv opis“.

Pojavili su se komentari u stilu „voleo/la bih i ja ovako zarađujem“.

Laka zarada je najčešće i opasna zarada, posebno u ovom slučaju. „Šaljete slike stopala u zamenu za novac“, zaista? Zar su slike bilo kojeg dela vašeg tela na prodaju?

I kome ih šaljete? Treba se upitati ko je osoba koja plaća- može da izgleda bezopasno na daljinu, ali slanjem slika i zahvaljujući vašim podacima sa Tvitera, „sponzor“ več ima dovoljno podataka da ta daljina postane „rizična blizina“.

Jasno je, ne šaljite slike ma koliko bilo „isplativo“.

Izvor: zena.blic.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close