Bože, Petra: Evo gde su danas devojčice koje su pre 10 godina urnebesnom izjavom nasmejale Srbiju! (VIDEO)

Bože, Petra: Evo gde su danas devojčice koje su pre 10 godina urnebesnom izjavom nasmejale Srbiju! (VIDEO)

Natalija i Petra iz Svilajnca su pre desetak godina sa samo četiri godine gostovale u dečijoj emisiji „Besne gliste“, a postale su prave senzacije zbog čuvene izjave „Bože Petra“.

Tema emisije su bili frizeri, a Natalija je Petri rekla: „Da šišaš kosu, da budeš ćelav? Bože Petra“.

Pored toga, Natalija je nasmejavala gledaoce i zbog toga što nije prestajala da priča. Tako Petra gotovo da i nije mogla doći do reči, ali Natalija joj je govorila: ‘Mogu li sad malo ja da pričam?’.

Video je brzinom svetlosti postao viralan i ima preko 3,3 miliona pregleda.

Preslatke devojčice su postale toliko popularne, ne samo u Srbiji, već i u regionu. Ljudi su ih na ulici prepoznavali ,a čuvena rečenica se i danas se prepričava.

Natalija Mitrović i Petra Milošević su danas učenice osmog razreda osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“. Osim Natalije danas prepoznaju i Petru.

Natalija nije mogla da veruje da bi se njena prijateljica ošišala i tako postala ‘ćelava’.

„Postala sam baš popularna. U početku sam se puno fotografisala s ljudima, na ulici me pitaju za sliku, ali pre je toga bilo više“, rekla je Natalija, koja je izgovorila ‘famoznu’ rečenicu.

Mnogi su zbog rečenice „Bože, Petra“ mislili da je upravo ona Petra, pa čak i posle toliko godina i dalje je mešaju sa drugaricom kojoj je uputila rečenicu.

„I danas me pitaju da li sam ja ta „Bože Petra“. Ove godine su me na kampu da li sam ja to ta devojčica. I dan-danas se šale na moj račun, meni je danas malo neprijatno. A kada sam bila manja mi je prijalo“, kaže Petra.

 

Izvor: stil.kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close