HOROR U VOGOŠĆI! OTAC GODINAMA SILOVAO ĆERKICU: Majka znala sve vreme šta se događa, ali nije htela da prijavi MANIJAKA!

HOROR U VOGOŠĆI! OTAC GODINAMA SILOVAO ĆERKICU: Majka znala sve vreme šta se događa, ali nije htela da prijavi MANIJAKA!

Pripadnici Policijske stanice Vogošća uhapsili D. M. (40) zbog sumnje da je silovao rođenu kćerku.

On se sumnjiči da je bludne radnje počeo pre tri godine, a devojčica je sve otkrila nakon što je smogla snage da se obrati školskom pedagogu.

Pedagog je odmah alarmirao vogošćansku policiju, a u slučaj su se uključili pripadnici Odeljenja za krvne i seksualne delikte MUP Kantona Sarajevo. Istražioci su ostali u šoku kada su shvatili da je u sve umešena i majka devojčice, 34-godišnja D. M.

Nezvanično, majka je znala i gledala šta radi njen suprug, ali nikad se nije obratila policiji ili preduzela bilo šta da prekine horor. Štaviše, ona je prikrivala zlodela oca. Zbog toga je uhapšena. Ona se za sada sumnjiči za krivično delo pomoći počiniocu ovog gnusnog dela.

Izvor je otkrio da je devojčica upućena na ginekološki pregled, što je standardna procedura u ovakvim slučajevima, kako bi bilo utvrđeno radi li se zaista o seksualnom napastvovanju.

U celu priču, koja je potresla i same policajce, uključio se i Centar za socijalni rad.

Otac i majka, nakon hapšenja i saslušanja u vogošćanskoj policiji, preksinoć su predati u Odeljenje za zadržavanje MUP Kantona Sarajevo, gde su zadržani 24 sata. Sa slučajem je upoznat i dežurni kantonalni tužilac u Sarajevu. Devojčica je, kako se nezvanično saznaje, do daljnjeg smeštena u Sigurnu kuću.

 

Izvor: kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close