UŽASNA TRAGEDIJA: Beba umrla dok je pila mleko

Horor: Jednoipogodišnji Stefan N. preminuo u porodičnom domu u trenutku dok je u ustima držao flašicu. Telo poslato na obdukciju

Jednoipogodišnji Stefan N. preminuo je u nedelju po podne dok je pio mleko u porodičnom domu u Sonti kod Apatina, a kako Kurir saznaje, sumnja se da je mališanu pozlilo zbog upale slepog creva.


U trenutku kada je mališanu pozlilo u porodičnom domu u Ulici Marka Oreškovića, pored njega je bila trudna majka Sabrina N.

Sedeo pored majke

– Stefan je sedeo pored majke i pio mleko iz dečje flašice. Međutim, u jednom momentu se zagrcnuo i počeo da krklja i da se guši. Majka je skočila, pokušala da mu pomogne, ali je bebi mleko krenulo na nos i usta – priča izvor iz istrage.

On kaže da je ubrzo stigla i Hitna pomoć.

– Dežurna ekipa je, nažalost, mogla samo da konstatuje smrt mališana, pa je o svemu obaveštena i policija, koja je obavila uviđaj. Telo nesrećnog deteta poslato je u Novi Sad na Institut za sudsku medicinu, gde će obdukcija pokazati tačan uzrok smrti. Lekari pretpostavljaju da je ovakav ishod mogao da nastupi i od pucanja slepog creva – objasnio je sagovornik Kurira.

Kako kažu komšije ove porodice, dečakov otac Kristijan N. u momentu tragedije nije bio kod kuće, već u Mađarskoj, gde radi.

Siromašni

– Reč je o veoma siromašnoj porodici, koja maltene živi od socijalne pomoći. Kristijan je otputovao u Mađarsku da radi, a Sabrina je s tri sina ostala kući. Mali Stefan je bio najmlađi, miljenik cele porodice. Njegova braća imaju tri i četiri godine – ispričale su komšije, među kojima je bilo i onih koji su zajedno sa očajnom majkom pokušavali da ožive malog Stefana.

Kako kažu komšije, najpotresniji trenutak bio je kada su lekari konstatovali smrt mališana.

– Ona je jadnica odmah pala i počela da čupa kosu s glave! Bilo je teško gledati tu scenu, naročito jer je Sabrina ponovo trudna. Sve vreme je stajala pored sinčića, jezivo i potresno – dodale su komšije.

 

Izvor: kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *