Dvostruka medalja na Evropskom šampionatu u Grčkoj! Srbija ima novog Evropskog prvaka za 2019!

Dvostruka medalja na Evropskom šampionatu u Grčkoj! Srbija ima novog Evropskog prvaka za 2019!

Na evropskom šampionatu za kadete i juniore koje je održano od 24. do 27. oktobra u Heraklionu na ostrvu Krit u Grčkoj našu zemlju predstavljalo je četiri predstavnika:

1. Trajković Filip

2. Miljković Miloš

3. Pejčić Nemanja

4. Bogdanović Andrija

Ova četiri momka borila su se za Srbiju u izuzetno jakim konkurencijama i postigli su značajne rezultate i tako našoj zemlji doneli dve medalje.

Zlatnu medalju osvojio je Filip Trajković u kategoriji juniori -94kg, dok je bronzu osvojio Nemanja Pejčić u kategoriji juniori +94kg.


Na korak do medalje bio je Andrija Bogdanović koji je zauzeo 5. mesto u kategoriji kadeta -81kg, dok je Miloš Miljković kao najmladji junior nastupio u veoma jakoj konkurenciji ostvarivši jednu pobedu i dva poraza.

Filip Trajković je posle ove medalje postao dvostruki juniorski EVROPSKI ŠAMPION (2017. i 2019.) Treba takodje napomenuti da je Filip Trajković i ovogodišnji seniorski evropski prvak, tako da je u jednoj godini uspeo da osvoji dva evropska zlata u dve različite starosne kategorije.

Nemanja Pejčić je pre ove medalje postao i prvak Balkana na svetskom kupu u Bukureštu.

Takmičare na svim takmičenjima predvodio je trener kluba „NIF“ Aleksinac – Dragan Trajković koji je najzaslužniji za pomenute uspehe naših momaka i JJ majstora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close