MAJKA TROJE DECE HTELA DA UŠTEDI, PA URADILA DVE PLASTIČNE OPERACIJE ODJEDNOM: Posledice su bila FATALNE, a evo kako je do toga došlo (FOTO)

MAJKA TROJE DECE HTELA DA UŠTEDI, PA URADILA DVE PLASTIČNE OPERACIJE ODJEDNOM: Posledice su bila FATALNE, a evo kako je do toga došlo (FOTO)

Lusi Harvej umrla je sa 36 godina, tri nedelje nakon dve operacije povećanja grudi i smanjenja stomaka. Majka preminule žene rekla je da je Lusi želela da smanji stomak jer je osećala da joj se skupio višak nakon rođenja njeneg najmlađeg sina.

Dodala je i da je Lusi razgovarala s nekim u klinici i da su je oni savetovali da uradi obe operacije odjednom jer će joj tako biti jeftinije. Kako bi uštedela, žena se odlučila na obe operacije odjednom.

U bolnici su joj rekli da su šavovi dobro i da će se brzo oporaviti, ali skoro tri nedelje kasnije Lusi je kolabirala i odvezli su je u bolnicu.

Otkazivali su joj organi i veče pre nego što je umrla pitala je za svoje sinove.

Obdukcija je pokazala da je majka troje dece umrla od plućne embolije zbog krvnih ugrušaka koji su se stvorili oko pluća. Majka preminule Lusi pitala je plastičnog hirurga da li je pitao svoju pacijentkinju o porodičnim bolestima, na šta je on odgovorio da nije.

Njegova klinika je do daljnjeg zatvorena, a medicinska sestra koja je tamo radila izjavila je da je primetila da bi njena situacija mogla da bude komplikovana, ali nije želela da uznemirava Lusi.

 

Izvor: kurir.rs

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close