Saznala da je trudna 9 dana pre nego što se porodila: Ovoj ženi dogodilo se pravo čudo! (FOTO, VIDEO)

Saznala da je trudna 9 dana pre nego što se porodila: Ovoj ženi dogodilo se pravo čudo! (FOTO, VIDEO)

Tokom cele trudnoće nijednom nije posumnjala da je trudna, jer su joj menstruacije uvek bile neredovne. A onda se 9 dana od kako je saznala na pregledu da ej trudna – porodila i dobila dečaka.

Loren Čok iz Memfisa bori se s policističnim jajnicima od tinejdžerskih dana. Budući da je imala nekoliko spontanih pobačaja, mislila je da nikad neće moći da ima decu.

Suprug i ja smo se pomirili s tim da nikad nećemo imati decu. Verovali smo da nam je tako suđeno“, priznala je žena.

Ali onda se dogodilo pravo čudo. Nedelju dana pre Dana zahvalnosti Loren je saznala da nosi dečaka. Najbizarnije je to što je otkrila kako je trudna već 38 nedelja. To je saznala na ginekološkom pregledu, koji je zakazala jer je zaključila da nešto s njom nije u redu, preneo je People.

Tokom cele trudnoće nijednom nije posumnjala da je trudna jer su joj menstruacije uvek bile neredovne, što je karakteristično za policistične jajnike. Zato sada ima snažnu poruku za ljude koji imaju problem s plodnošću.

„Nikada nemojte da prestanete da verujete. Ako je suđeno, postaćete roditelji. Nemojte da vam to bude preokupacija“, zaključila je Čokova.

Izvor: stil.kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close