Majka troje dece čisti NAGA PO KUĆAMA i za sat vremena zaradi 13.000 dinara: Oglas na Instagramu je napravio HAOS

Majka troje dece čisti NAGA PO KUĆAMA i za sat vremena zaradi 13.000 dinara: Oglas na Instagramu je napravio HAOS

Kler Okonor (35) je majka troje dece i sve do skora je bila nezadovoljna uplatom koja joj je stizala račun. Poslao sobarice u hotelu joj je bio neisplativ, pa je odlučila da pokrene sopstveni biznis.

Kler čisti domove klijenata čisto potpuno gole i za jedan sat može da zaradi 13.000 dinara, piše britanski „The Sun“.

„Nema nikakvih mutnih poslova. Nije dopušteno dodirivanje niti slikanje, ne postoje dodaci. Ja dođem, obavim posao i odem kući“, piše u upustvu za potencijalne klijente.

Njena kompanija „Fantasy Clean“ čišćenje naplaćuje od 10.000 do 15.000 dinara po satu. Ako je potpuno gola, onda je cena veća, za toples čišćenje naplaćuje 12.000 dinara, a čišćenje u donjem vešu ili kostimu je 10.000.

„Prvi susret je uvek malo neprijatan, ali to se sve menja kad bolje upoznam klijenta“, objasnila je Kler. Njen suprug Rob prvo je mislio da se šali kada mu je rekla za ideju, ali sada nema nikakvih problema sa poslom njegove supruge.

Suprug, dakle, nema ništa protiv toga, ali ljudi koji su saznali za njen posao su imali podeljene reakcije.

Dok se neki pitaju koliko nisko može osoba pasti da zaradi novac i da je ovo neka vrsta prostitucije, drugi joj žele sreću jer će „bar dati starijim muškarcima nešto što će ih uzbuditi“.

Izvor: https://zena.blic.rs/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close