Mama je podelila BESPLATAN TRIK KAKO DA KUPATILO UVEK MIRIŠE i potpuno je GENIJALAN: Ceo Internet LUDI, a čak se i stručnjaci kunu u njega!

Mama je podelila BESPLATAN TRIK KAKO DA KUPATILO UVEK MIRIŠE i potpuno je GENIJALAN: Ceo Internet LUDI, a čak se i stručnjaci kunu u njega!

Internet je poludeo za jednostavnim trikom za čišćenje kupatila koji je podelila mama iz Australije na Fejsbuk grupi gde se razmenjuju saveti i preporuke za održavanje domaćinsva.

Fejsbuk je poludeo za ovim trikom
FEJSBUK JE POLUDEO ZA OVIM TRIKOMFOTO: FACEBOOK

Ova domaćica otkrila je kako joj je pošlo za rukom da joj kupatilo uvek prijatno miriše, a za to su joj bila potrebna samo dva jednostavna proizvoda – omekšivač i plastična flašica sa vodom.

U flašicu treba sipati isti odnos vode i omekšivača za veš, a potom je zatvoriti čepom na kom ste izbušili male rupice. Tako zatvorena bočica treba da se stavi u vodotkolić.

Australijanka tvrdi da joj zbog ovog trika kupatilo u svakom trenutku odiše talasom svežine, a ovaj savet isprobali su brojni korisnici Interneta koji tvrde da su oduševljeni.

Kako je ova caka postala viralna, ona je došla i do britanske kompanije za čišćenje Sadie’s Professional Cleaning Services iz koje su poručili da oni već dugo redovno koriste sličan trik.

„Sipajte čašicu omekšivača za veš ili tečnog deterdženta za veš direktno u vodokotlić. Deterdžent će se spustiti na dno i svaki put kada povučete vodu, vaše kupatilo će mirisati“, napisali su oni na svom Instagram nalogu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close