Deset tajni o Rakovima: Strastveni ljubavnici promenljivog raspoloženja

Deset tajni o Rakovima: Strastveni ljubavnici promenljivog raspoloženja

Velikodušni i intuitivni

Rakovi se često opisuju samo kao emotivna i osetljiva bića, ali istina je da vode vrlo bogat i intenzivan život zbog kog znaju da uživaju u malim stvarima, ali i nerviraju se zbog njih.

Ono što malo ko zna o ovim znakovima je to da:

  1. Intuicija im je „drugo ime“

Rakovi imaju snažnu intuiciju koja im omogućava da osete stvari koje drugi ne primećuju. Oni su prirodno nadareni u čitanju ljudi i gotovo uvek mogu da primete kada neko na neki način deluje neobično.

  1. Intenzivni su i strastveni ljubavnici

Rak nije površan kada je u pitanju ljubav, a u vezi je neverojatno intenzivan i strastven. Kada vas Rak voli to se razlikuje od svega ostalog i tada se zaista osećate živim.

  1. Rak se ne nosi dobro s prekidom veze

Njegovo srce je jako osetljivo i ako mu ga slomite, teško će to da podnese. Često mu je potrebno dugo vremena da preboli nekoga i da se ponovno vrati u normalno stanje i nastavi dalje.

  1. Može da bude velikodušan s vremena na vreme

Rak je jako velikodušan i nije neuobičajeno da svoje prijatelje i porodicu iznenađuje raznim gestovima. Oni to ne rade jer osećaju da moraju i vole da vide osmeh na licima onih koje vole.

  1. Rak je tajanstven i teško ga je pročitati

Zbog svoje tajanstvenosti drugima može da deluje poput zagonetke. Ne otkriva odmah sve svoje tajne i ne želi da otkrije svaku svoju misao i emociju kao neki drugi znakovi. To može da ih učini izuzetno teškim za čitanje onima koji ih ne poznaju vrlo dobro, ali ta tajanstvena osobina takođe intrigira druge i privlači ih u njegov svet.

  1. Rak voli privrženost

Ne može da kaže „ne“ ljubavi, pogotovo kada dolazi od prave osobe. Voli da se oseća potrebno i željeno.

  1. Miran je i opušten dok ga ne isprovociraju

Kada ga izazovu, pokazaće svoja klješta i postavitće provokatore na svoje mesto, onako kako samo on to može.

  1. Čuvajte se promena raspoloženja

Ponekad se njegovo raspoloženje menja kako vetar duva. Kad je dobro, može da se osećati neverovatno, ali kad se oseća loše, to tizgleda jednako intenzivno. Često se trudi da zadrži stvari pod kontrolom, ali ga emocije ponekad mogu preplaviti.

  1. Rak je uvek tu za svoje prijatelje

Rakovi znaju da slušaju, a kada je neko do koga mu je stalo u problemu, često je spreman da učini sve kako bi pružio podršku.

  1. Ponekad su sentimentalni

Rak se ponekad može zateći u situaciji da se priseća prošlosti i tada zaboravi da živi u sadašnjosti. Ponekad mu je teško da krene dalje nakon što se stvari završe.

Izvor: alo.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close