MUŠKARCU SE GADI ONO ŠTO MU DEVOJKA TRAŽI U KREVETU: Oboje su avanturisti, ali to ni u ludilu nije očekivao, želi HITAN SAVET!

MUŠKARCU SE GADI ONO ŠTO MU DEVOJKA TRAŽI U KREVETU: Oboje su avanturisti, ali to ni u ludilu nije očekivao, želi HITAN SAVET!

Muškarac (30) zatražio je savet stručnjaka kada je imao problem u krevetu sa devojkom.

Naime, njegova izabranica u poslednje vreme u krevetu traži nešto u čemu on ne uživa.

„Koliko god obožavao svoju devojku, ne sviđa mi se njen poslednji s*ksualni prohtev. U poslednje vreme tokom predigre traži da joj sisam nožne prste“, napisao je na početku.

U vezi su već dve godine i pre toga bi njihov seksualni život opisao kao savršen jer su oboje avanturisti.

„Sve je počelo jednostavnim zahtevom za masažu stopala, što mi nije smetalo, ali sada svaki put želi da joj sisam nožne prste. Učiteljica je i na nogama je po ceo dan. Iako pere noge, svejedno ne želim ni blizu njih. Kako da joj to kažem, a da se ne oseća posramljeno?“, upitao je mladić savetnicu.

„Ljudi imaju različite erogene zone, ali svakako moraš iskreno razgovarati s devojkom i objasniti joj da nemaš fetiš na stopala. Ako možete naći kompromis, preći ćete preko ovoga. Možda joj s vremena na vreme možeš ugoditi ako dobro opere stopala ili se složi s time da ih samo masiraš“, predložila je savetnica.

Kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close