Evrovizija, Srbija i grupa Hurricane: „Jedva čekamo da izađemo na binu – glasajte za nas“

Evrovizija, Srbija i grupa Hurricane: „Jedva čekamo da izađemo na binu – glasajte za nas“

rio Hurricane (Uragan) nastupa u drugoj polufinalnoj večeri Pesme Evrovizije.

Zavirili smo iza kulisa roterdamske arene Ahoj u kojoj se održava ovogodišnje takmičenje i proverili kako teku pripreme za nastup Srbije.

U Roterdamu se večeras održava drugo polufinale „Pesme Evrovizije“, u kojem će predstavnici 17 zemalja pokušati da se izbore za preostalih deset mesta u velikom finalu. Među njima je i grupa „Hurricane“, koja predstavlja Srbiju. Prenos takmičenja, koje počinje u 21 čas gledajte na RTS 1, RTS Svetu i multimedijalnoj platformi RTS Planeta.

„Ahoj arena“ u Roterdamu spremna je da ugosti takmičare iz 17 zemalja koji će učestvovati u drugoj polufinalnoj večeri „Pesme Evrovizije“.

Deset najboljih pesama iz prvog polufinala već je obezbedilo kartu za veliko finale u subotu.

Večeras će nastupiti i grupa „Hurricane“, koja predstavlja Srbiju. Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić će pesmu Loco loco izvesti pod rednim brojem 9.https://www.youtube.com/embed/sCTWem70FOc?version=3&enablejsapi=1

Osim Srbije, večeras će se publici predstaviti i takmičari iz San Marina, Estonije, Češke, Grčke, Austrije, Poljske, Moldavije, Islanda, Gruzije, Albanije, Portugalije, Bugarske, Finske, Letonije, Švajcarske i Danske.„Hurricane“ nastupa pod rednim brojem 9

Predstavnici Islanda nalaze se u izolaciji, pošto je jedan član benda zaražen koronavirusom, zbog čega su doneli odluku da ne nastupe uživo. Tokom prenosa će, u skladu sa pravilima ovogodišnjeg „Evrosonga“, biti prikazan snimak njihovog nastupa sa probe koja je održana 13. maja.

Gledaoci iz Srbije večeras mogu da glasaju za svoje favorite, ali iz Srbije nije moguće glasati za naše predstavnice. 

Za grupu „Hurricane“ možete glasati iz svih ostalih zemalja koje se večeras takmiče, ali i iz Velike Britanije, Francuske i Španije. Pogledajte brojeve telefona pomoću kojih možete poslati svoje glasove za Srbiju. 

Prenos druge polufinalne večeri počinje u 21 čas, a možete ga pratiti na RTS 1 i RTS Svetu i  multimedijalnoj platformi RTS Planeta. Komentator prenosa biće Duška Vučinić. 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close