Luna Đogani: Ćerku ne dojim, a dadilju sam izabrala u porodilištu

Luna Đogani: Ćerku ne dojim, a dadilju sam izabrala u porodilištu

Novopečeni roditelji otkrili su kako prolaze prvi dani sa bebom, da li su umorni, a dotakli su se i tema o bivšim partnerima.

Luna i Marko su u razgovoru za medije otkrili kako se osećaju.

– Nemam vremena da jedem. To je valjda taj adrenalin. Beba mi je non-stop tu. Zaboravim da jedem – počela je Luna i otkrila da ne doji ćerku.

– Beba jede dobro, za troje. Ali je ne dojim. Tu je dohrana – priznala je ona, ne želeći da komentariše razloge za to.

S obzirom da beba ima tek dve nedelje, mnogi su se pitali ko čuva Miju dok su njih dvoje u emisiji i da li mami teško pada što se razdvojila od nje.

– Trenutno je čuva žena zadužena za to, izabrala sam je u porodilištu. Bilo mi je teško da se odvojim od ćerke, jako sam vezana za nju. Gledam je stalno, već mi nedostaje – rekla je ona.

Na pitanje o daljem proširenju porodice, Luna i Marko su priznali da se ne slažu oko broja.

– Ako Marka pitaš, on bi šestoro. Dok ne dobije sina. Ja se pitam, ja sam glavna mašina za proizvodnju. Najviše još dvoje bih volela da imam – priznala je ona, a Miljković se nadovezao.

– Nije to cilj, da dobijem sina. Cilj je da radimo na natalitetu.

Dotakli su se i teme o bračnim dužnostima, a iako je Miljković pokušao da skrene s teme, Đoganijeva je bila konkretna.

– To kod nas nikada nije problem, ali sve to ide vremenom. Ja sam žena koja je tek donela dete na svet. Mi smo tim – rekla je Luna i otkrila da je ona zadužena za brigu o bebi.

– Marko spava kao međed. Imamo dogovor, on radi, ustaje rano, ja ne radim, na porodiljskom sam i zadužena sam noću. On je tu ujutru, oko pet, šest, kad krene da vrišti. Ja malo odspavam. Menjamo pelene oboje. Nije od muškaraca koji se plaše, beže od toga, ne žele da učestvuju u tome. Od prvog dana ju je čuvao, pazio, mazio. Nekada imam problem da mu je uzmem iz ruku – otkrila je Luna.

Prava zabava usledila je kada su Miljkovići ušli u studio i dobili škakljiva pitanja od Ognjena Amidžića. Marko je priznao da je bio sa pedesetak žena do sada, a kada je Luna dobila pitanje da navede ime muškarca koga je volela pored Marka, okrenula se ka njemu.

– Moram da se konsultujem sa mužem. Imamo ćerku sada, ne znam da li bi trebalo da pričam o ovome – rekla je ona, a kada joj je Marko rekao da je okej da govori na tu temu, priznala je:

– Slobu. Nema šta da se krije. Marka volim najviše na svetu, on je moj muž. Pre njega sam volela Slobu.

Miljković se tada nadovezao:

– Ja to znam, bilo bi glupo da navede bilo kog drugog.

Izvor: kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close